Donateurschap

Activiteiten

Al onze activiteiten zijn te vinden
op onze facebookpagina.

 

Vrijwilliger en Donateurschap

 

Vrijwilliger

De vrijwilligers van De Leuke Linde werken hard aan een zonnige toekomst voor de Leuke Linde. Zonder vrijwilligers kan Bouwspeelplaats de Leuke Linde niet bestaan! Door de huidige vrijwilligers wordt er heel veel werk verricht. Stichting Bouwspeelplaats De Leuke Linde is altijd op zoek naar extra vrijwilligers. Zo is er altijd hulp nodig bij het begeleiden van sport en spel activiteiten, het helpen in de groenvoorziening, het verkopen van koffie, thee en ijs, het verzorgen van de dieren, kranten lopen.. noem maar op! Mocht je interesse hebben? Laat het ons weten!!

Donateur

Wil en kan jij De Leuke Linde financieel ondersteunen om een mooie speelplaats en leuke activiteiten voor de kinderen te kunnen blijven realiseren? Word dan donateur van De Leuke Linde en toon je betrokkenheid.

Je bent al donateur voor slechts € 10,- per jaar, bedrijven voor € 50,- per jaar. Hogere bedragen zijn natuurlijk zeer welkom. Met deze gelden kunnen we onder andere blijven groeien, inspelen op de vragen en als belangrijke speelplaats en ontmoetingsplek blijven fungeren.

Wil je meer informatie?
Bel of mail naar De Leuke Linde:
026 44 24 811 of info@deleukelinde.nl