Activiteiten

Activiteiten

Al onze activiteiten zijn te vinden
op onze facebookpagina.

Activiteiten en evenementen

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deelnemen is altijd gratis!

Op facebook zijn de meest recente evenementen en activiteiten te vinden! Regent het of is het erg koud weer? Dan gaat de activiteit niet door. Tijdens vakanties draaien we een aangepast programma. De vaste activiteiten gaan dan niet door.

flyer herfstvakantie 2022

Schaatsbaan met kerstmarkt

Het lijkt nog ver weg, maar achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen rondom de schaatsbaan eind december. Zo zal er op woensdag 21 december van 17.00 – 21.30 uur een echte kerstmarkt plaatsvinden op Bouwspeelplaats De leuke Linde. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen die op een (gratis) kraam hun kerstwaar willen aanbieden. Eten en drinken mag niet worden verkocht. Hier zorgen we zelf voor. Opgeven kan t/m 1 december via info@deleukelinde.nl o.v.v. naam, tel.nr. en een omschrijving wat je wilt gaan verkopen.

Ook zoeken we nog kleine of grote mensen die de kerstmarkt muzikaal willen omlijsten. Wil je alleen of met een (kerst)koor onze bezoekers met je muzikale kunsten in kerstsferen brengen? Stuur ons dan een mail met je gegevens. Dan maken we er samen een fantastische kerstmarkt van.

Speeldorp Klarendal 

Het 49ste Speeldorp Klarendal 2022 was wederom een groot succes. Ontzettend druk, mooi weer, leuke activiteiten en héél veel blije gezichten.

Foto’s zijn terug te vinden op onze facebook pagina.

Wij bedanken alle vrijwilligers en sponsoren die hebben bijgedragen aan een fantastisch Speeldorp!!!

Programma Speeldorp Klarendal 2022