Activiteiten

Activiteiten

Al onze activiteiten zijn te vinden
op onze facebookpagina.

Activiteiten en evenementen

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deelnemen is altijd gratis!

Op facebook en Instagram zijn de meest actuele evenementen en activiteiten terug te vinden! Regent het of is het erg koud weer? Dan gaat de activiteit niet door. Tijdens vakanties draaien we een aangepast programma. De vaste activiteiten gaan dan niet door.

Activiteiten tot aan de zomervakantie

Run4Fun: Leuke Molen Loop 5 juni 2024

Op woensdag 5 juni 2024 van 13.30-15.00 uur vindt de Leuke Molen Loop weer plaats bij Bouwspeelplaats De Leuke Linde. Opgeven kan via de flyer welke is uitgedeeld op de basisscholen in de directe buurt of bij de speeltuin. Er zijn 4 categorieën:

Peuterrun start 13.30 uur

Kleuterrun start 13.45 uur

Kidsrun start 14.00 uur

Tienerrun start 14.30 uur

Schrijf je snel in via het formulier.

Samen met Sportbedrijf Arnhem, Rijnstad Kinderwerk en Jeugdcentrum Vogelwijk organiseren we een feestelijke middag.

Flyer Run4Fun

PeuterPret

Op de maandagochtenden tot aan de zomervakantie bieden we van 11.00-12.00 uur kleinschalige activiteiten aan gericht op de peuterleeftijd. Natuurlijk ben je ook welkom als je jonger of ouder bent.

Een mooi moment om elkaar te leren kennen en om zo in de toekomst nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de peuters.

Inloopspreekuur Wijkagenten

Op vrijdagen in de oneven weken kun je een wijkagent vinden in het beheerdershuisje van de speeltuin. Wijkagenten Richard, Nico en Rick zijn om de beurt op de oneven weken op vrijdag tussen 10.30-11.30 uur aanwezig om vragen en/of klachten over de wijk Klarendal, St.Marten en/of Sonsbeek op te pakken. Loop gerust binnen als de politievlag uithangt.

Terugblik Speeldorp Klarendal 2023

Kinderwerk Klarendal Rijnstad en De Leuke Linde organiseren samen al jaren met trots het Speeldorp. Dit jaar bestond SPEELDORP Klarendal 50 jaar !!!! Gedurende de laatste weken van de zomervakantie kon men genieten van een  FEESTELIJK PROGRAMMA .

Zonder onze sponsoren en onze fijne vrijwilligers kunnen wij dit allemaal niet voor de kinderen neerzetten. Van programma tot keuken, van inkoop tot bewaking en hand&span….. GRAAG BEDANKEN WE ALLE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS VAN SPEELDORP KLARENDAL!!! En natuurlijk ook alle kinderen, ouders en alle andere bezoekers! Fijn dat jullie erbij waren! Op naar volgend jaar!

Binnenkort komt hier het programma van Speeldorp 2024